Functioneel ontwerp: een professionele website laten maken

Een website die werkt voor jou

Je kan je weleens overweldigd voelen door alle technische termen van veel webbureaus.
Het klinkt allemaal zo imponerend, maar wat doet het eigenlijk? En werkt het wel voor jou?

We kunnen ons voorstellen dat je als ondernemer wat ongemakkelijk voelt bij al die HTML-bla-bla. Je wil gewoon een website waardoor je bedrijf of product goed gevonden wordt. En een website-ontwerper die luistert naar jou en je wensen.   En ook vooral luistert naar wat er niet is gezegd.

Dan wil je ons. Want wij zijn vrouwen die websites bouwen.  Ons kantoor is weliswaar gevestigd in een oud industrieel pakhuis in de Haarlemse binnenstad, maar het voelt hier als thuis. Hier ben je veilig om te laten zien wat je wil bereiken met jouw website of webshop.  En precies dát gevoel creëren we ook online.   Want een websitebezoeker  die  op zijn gemak is, neemt de stap tot bestellen.   Dat is een website die werkt voor jou.

“Met goede techniek en slimme SEO verdien je snel je investering terug.”

Max Kapshtyk

IT specialist

Top websites 

Van ons  dus geen bla-bla verhalen en compleet onhaalbare beloftes over gigantische websitegroei.  Maar onderschat ons werk ook niet, want hier worden top-ideeën bedacht. En verwezenlijkt. Dat hebben we keer op keer wel bewezen.

Top-concepten  waarvan jouw droombedrijf gaat groeien.    Omdat wij geloven in de kracht van goed doordachte en mooie website-designs. Die precies passen bij de aard en het hart van jouw onderneming.

 

In 4 stappen een hoog scorende website in Google

1. Hou  mensen zo lang mogelijk op je website. Hoe langer mensen op je site of webshop blijven, hoe hoger  je Google ranking. Zorg dat je website helder en overzichtelijk is. Dat duidelijk is wat je een websitebezoeker kan bieden. Hoe meer relevante informatie je laat zien, hoe langer de bezoeker op je website blijft. Simpel gezegd, een websitebezoeker moet zich thuis voelen op je site. Als hij het naar zijn zin heeft, dan blijft hij. En gaat jouw Google ranking omhoog.

2. Hou je bouncerate laag.  Dan gaat je Google ranking omhoog. Als een websitebezoeker  twijfelt over waar hij terecht is gekomen, klikt hij de site vaak direct weer weg.   Ga maar na,  je doet dat zelf ook.  Voor veel mensen is het al automatisme. Bijvoorbeeld als het openingsbeeld niet goed gekozen is, dan snapt de bezoeker niet wat hij komt doen. En als veel mensen je website wegklikken, dan gaat je Google ranking omlaag. Hou je bouncerate   dus laag, dan gaat je Google ranking omhoog.

3. Maak een website met meerdere pagina’s. Waarom een website met meerdere pagina’s beter scoort dan een one-pager? One-pagers zijn vaak goedkope websites die bestaan uit 1 lange pagina. Doormiddel van een anchorlink wordt de bezoeker dan over zo’n pagina geleid. Behalve goedkoop en makkelijk om te maken, heb je er als bedrijf weinig aan. Sowieso omdat Google een one-pager slecht indexeert, maar ook omdat je Google ranking pas echt omhoog gaat als je bezoek veel verschillende pagina’s aanklikt. Zorg dus dat je website uit meerdere pagina’s bestaat. Hoe meer pagina’s een bezoeker aanklikt, hoe hoger jouw Google ranking.  

4. Bied kwaliteit. Wees bedacht wanneer een websitebouwer zegt dat hij de trucs kent om hoger in Google te komen. Behalve dat Google deze trucs ook kent, zijn er geen shortcuts op weg naar een hoge Google ranking. En als ze er al zijn, dan werken ze vaak maar kort. Wat wel altijd werkt? Kwaliteit bieden. Ook Google wil zo goed mogelijk voldoen aan de vraag van haar klant. En haar gebruikers de beste ervaring bieden. Vandaar dat Google de beste websites altijd bovenaan zet. Dus wanneer jouw website op alle punten van ontwerp,  structuur, content, techniek en gebruikerservaring hoog scoort, dan kom je automatisch hoog in Google.

In 1 stap een website van hoge kwaliteit

De snelste manier om een kwalitatief goede  en succesvolle website te bemachtigen, is ons aan het werk te zetten. Twijfel je nog? Kom langs, dan spreken we alles  rustig door. Zo weet je zeker dat je niets belangrijks over het hoofd ziet. En we hebben lekker koffie.

Voor een website van kwaliteit bel je met Studio Evers

Wil je weten hoe Studio Evers jouw bedrijf naar een hoger niveau brengt? Of jouw huisstijl en website geschikt zijn om te restylen? Wij geven je graag het juiste advies.

Bel naar Studio Evers Haarlem of stuur ons een mail

Optin nieuwsbrief van Studio Evers

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!