Team & Contact

Wie zijn wij

3 knappe koppen en 1 ouwe rot: dat vormt ons creatieve team. De 3 zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken, updates en innovatieve ideeën die ondernemingen laten groeien. En die oude rot leidt al dit enthousiasme in goede banen.

Wij houden van mooie vormgeving, maar rendement is belangrijker. En voor groot succes moet álles perfect afgestemd worden. Vandaar dat we concepten ontwerpen die 100% gericht zijn op conversie en resultaat.

Vanaf het prille begin investeren wij in jou. We horen graag meer over je onderneming, visie en doelen. We kijken uit naar een visuele dialoog, want de mooiste dingen maak je samen.

”Een actief merk is een winstgevend merk” Melanie Nahar @

Art direction & Web

”Een pakkende tekst spreekt voor zich” Eva de Raadt @

Copy & Legal

”Support nodig? BAM! Wij regelen ‘t” Edwin Dijkhuizen @

IT & Organisatie

”Van goede techniek merk je niks” Max Kapshtyk @

IT & SEO specialist

Wij houden van leren, samenwerken en creëren. Templates vinden we weinig uitdagend en inwisselbare logo’s maken we niet. Wij geloven in de transformerende kracht van design en het vermogen om te activeren, inspireren en te overtuigen. Van creativiteit worden we blij en van perfect werkende techniek heel gelukkig.

Wil je een idee bespreken?

Stuur hieronder jouw idee via e-mail of bel voor een afspraak: 023 531 6762.

Al méér dan 399 bedrijven kiezen voor Studio Evers

“Melanie is a friendly and fast designer, who is pleasant to work with. She works according the contract and prices as agreed on and makes no problem of working besides office hours. I would absolutely recommend her.”

Jan Vollemans, logistiek manager @ Delphi Fondsen- en Ledenwerving

“Wij hebben onze website door Studio Evers laten bouwen, na zelf een ruw ontwerp aangeleverd te hebben heeft Studio Evers het verfijnd en kwamen ze met goede suggesties om de functionaliteit te verbeteren.
Waardoor wij een strakke, effectieve website hebben gekregen waar wij heel erg tevreden mee zijn.”

Dennis Manda, cinematographer & Editor @ Mandaproductions B.V.

“Al jaren verzorgt Studio Evers het ontwerp van al ons drukwerk. Stijlupdates in de website worden door Studio Evers moeiteloos doorvertaald in de nieuwe versie van onze huisstijl.”

Marijn Pronk, marketing & communicatie @ Meewind

“Al zo’n 25 jaar werkt Redaktiebureau Wim de Bruijn met Studio Evers. Er zijn tientallen prachtige en vooral succesvolle boeken gelayout. En dat al die jaren in een perfecte samenwerking, zonder enig probleem. Van harte aanbevolen voor een vernieuwende vormgeving.”

Wim de Bruijn, oprichter en redacteur @ Spiegel der Zeilvaart

“Ik ben nog steeds onder de indruk van de wijze waarop Studio Evers complexe projecten tot een goed einde brengt. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

Marius van Campen, uitgever @ Hollandia/Gottmer Uitgeversgroep

“Melanie is a highly pro-active and creative professional. It has been, and still is, a great pleasure working with her. She delivers outstanding work, high quality and always on time.”

Marco van Hees, manager international distribution @ Corus

“Studio Evers verdiept zich echt in de organisatie en luistert naar hetgeen wat juist niet gezegd wordt. Telkens komt er weer een verrassend en vooral creatief voorstel met een heldere en duidelijke motivatie.”

Raoul Schoenmakers, director @ RMB Field Marketing

“Studio Evers streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en dat is te zien. Volgens mij gaan ze nooit naar huis voordat het werk af is. Kortom, als je snel moet schakelen in je markt, en als je structuur en kwaliteit zoekt, ben je bij Studio Evers aan het juiste adres!”

Melissa Oosterbroek, bestuurslid Young MKB Haarlem & entrepreneur

“De laatste jaren met Studio Evers gewerkt voor verschillende projecten en bedrijven; huisstijl, drukwerk, website artwork etc. Professioneel, flexibel, snel en altijd net met de juiste input voor het beste resultaat! Erg blij met deze samenwerking.”

Patrick Roy, director @ PR Lifestyle Management

“Ons jubileum magazine is mede door jullie een groot succes geworden. Studio Evers doet meer dan vormgeven alleen, Studio Evers denkt mee. Op naar een volgend jubileum!”

Suzan Groeneveld, web content & SEO specialist @ Shiptron

“Melanie is een professional in haar vakgebied. Ik heb met haar gewerkt voor een groot, complex project en kleinere opdrachten. Ze kent de kunst van het meedenken zonder haar creativiteit te verliezen. Ze is betrouwbaar en levert uitstekend werk af. Het is prettig werken met Melanie en ik beveel haar zeker aan.”

Monique van Gevelt, director of sales & marketing @ Hotel die Port van Cleve

“Het leukste vind ik dat jullie overal voor openstaan. Of het nu een groot langlopend project is of een kleine. Jullie nemen de tijd om te luisteren en ik was erg verrast door de heldere en innovatieve oplossingen. De volgende keer kies ik zeker weer voor Studio Evers.”

Ruben Gloerich, burgermeester @ Rubens Burger

“Wij richten ons sinds jaar en dag tot Studio Evers Haarlem. Dit centrum van creativiteit vertaalt onze wensen in een altijd welsprekende vormgeving. En meer nog: het wederzijds inspirerende overleg met Studio Evers leidt tot een unieke herkenbaarheid en een absolute meerwaarde van het product.”

Hans Beukema, redactiebureau & uitgeverij @ MARITEXT vof, Delfzijl

Contact & kantooradres

Studio Evers Haarlem

Optin nieuwsbrief van Studio Evers

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!