Contact met ontwerpstudio Evers

Bel ons op: 023 531 6762

Vraag een offerte aan of kom langs

Wij zijn het ontwerpbureau voor startende en doorgewinterde ondernemers uit Haarlem, Heemstede, Overveen en Bloemendaal. Voor logo-ontwerp, zakelijke huisstijlen en brochures voor je zakelijke klanten, zorgen wij voor een perfect passende oplossing.

Wil je als ondernemer meer weten over het laten ontwikkelen van een webshop of je wilt een goede zakelijke website laten maken? Vul dan het onderstaande formulier in en wij helpen je graag verder.
Met ons team van zeer ervaren ontwerpers en gespecialiseerde ontwikkelaars, geven we advies over hoe je het beste je bedrijf kunt presenteren, hoe je het kunt laten groeien en welke middelen je daarvoor nodig hebt.

Dus wacht niet, vraag hieronder je offerte aan. Ondernemende vrouwen en mannen met goede zakelijke ideeën zijn altijd van harte welkom. Graag tot ziens!

E-mail

Voor vragen of advies

Bel ons

Werkdagen 09.30‑17.30 uur

Adres

Emrikweg 37b, 2031 BT Haarlem

Vraag een offerte aan

Ontwerp­studio Evers is hét full-service bureau in Haarlem waar je als ondernemer terecht kunt voor:

 • Grafisch ontwerp
 • Zakelijk ontwerp
 • Retail ontwerp
 • Website ontwerp
 • Logo en huisstijl
 • Illustratie
 • Huisstijlbewaking
 • Restyling
 • Webbdesign
 • E-commerce
 • SEO-optimalisatie
 • Copywriting

Profiteer ook van strak design en de oplettende service die wij bieden aan al onze klanten; groot én klein.

409 bedrijven gingen al voor

“Al jaren verzorgt ontwerp­studio Evers het ontwerp van al ons drukwerk. Stijlupdates in de website worden door ontwerp­studio Evers moeiteloos doorvertaald in de nieuwe versie van onze huisstijl.”

Marijn Pronk, marketing & communicatie @ Meewind

“Het leukste vind ik dat jullie overal voor openstaan. Of het nu een groot langlopend project is of een kleine. Jullie nemen de tijd om te luisteren en ik was erg verrast door de heldere en innovatieve oplossingen. De volgende keer kies ik zeker weer voor ontwerp­studio Evers.”

Ruben Gloerich, burgermeester @ Rubens Burger

“Ik ben nog steeds onder de indruk van de wijze waarop ontwerp­studio Evers complexe projecten tot een goed einde brengt. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

Marius van Campen, uitgever @ Hollandia/Gottmer Uitgeversgroep

“Melanie is a highly pro-active and creative professional. It has been, and still is, a great pleasure working with her. She delivers outstanding work, high quality and always on time.”

Marco van Hees, manager international distribution @ Corus

“De laatste jaren met ontwerp­studio Evers gewerkt voor verschillende projecten en bedrijven; huisstijl, drukwerk, website artwork etc. Professioneel, flexibel, snel en altijd net met de juiste input voor het beste resultaat! Erg blij met deze samenwerking.”

Patrick Roy, director @ PR Lifestyle Management

“Ontwerp­studio Evers streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en dat is te zien. Volgens mij gaan ze nooit naar huis voordat het werk af is. Kortom, als je snel moet schakelen in je markt, en als je structuur en kwaliteit zoekt, ben je bij Evers aan het juiste adres!”

Melissa Oosterbroek, bestuurslid Young MKB Haarlem & entrepreneur

“Melanie is a friendly and fast designer, who is pleasant to work with. She works according the contract and prices as agreed on and makes no problem of working besides office hours. I would absolutely recommend her.”

Jan Vollemans, logistiek manager @ Delphi Fondsen- en Ledenwerving

“Al zo’n 25 jaar werkt Redaktiebureau Wim de Bruijn met ontwerp­studio Evers. Er zijn tientallen prachtige en vooral succesvolle boeken gelayout. En dat al die jaren in een perfecte samenwerking, zonder enig probleem. Van harte aanbevolen voor een vernieuwende vormgeving.”

Wim de Bruijn, oprichter en redacteur @ Spiegel der Zeilvaart

“Ontwerp­studio Evers verdiept zich echt in de organisatie en luistert naar hetgeen wat juist niet gezegd wordt. Telkens komt er weer een verrassend en vooral creatief voorstel met een heldere en duidelijke motivatie.”

Raoul Schoenmakers, director @ RMB Field Marketing

“Ons jubileum magazine is mede door jullie een groot succes geworden. Ontwerp­studio Evers doet meer dan vormgeven alleen, Evers denkt mee. Op naar een volgend jubileum!”

Suzan Groeneveld, web content & SEO specialist @ Shiptron

“Melanie is een professional in haar vakgebied. Ik heb met haar gewerkt voor een groot, complex project en kleinere opdrachten. Ze kent de kunst van het meedenken zonder haar creativiteit te verliezen. Ze is betrouwbaar en levert uitstekend werk af. Het is prettig werken met Melanie en ik beveel haar zeker aan.”

Monique van Gevelt, director of sales & marketing @ Hotel die Port van Cleve

“Wij richten ons sinds jaar en dag tot ontwerp­studio Evers Haarlem. Dit centrum van creativiteit vertaalt onze wensen in een altijd welsprekende vormgeving. En meer nog: het wederzijds inspirerende overleg met Evers leidt tot een unieke herkenbaarheid en een absolute meerwaarde van het product.”

Hans Beukema, redactiebureau & uitgeverij @ MARITEXT vof, Delfzijl

Route naar Studio Evers Haarlem

Studio Evers Haarlem

Kom langs voor een kop koffie

Optin nieuwsbrief van Studio Evers

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!