Wij maken boeken

Grafische vormgeving specifiek voor het maken van boeken. 

C

Wij houden van boeken maken

We zijn dan wel hoofdzakelijk een ontwerpbureau, maar voor boeken maken we altijd tijd. Het liefst voor boeken die een heldere structuur nodig hebben. De specialistische uitgaven met een uitdaging. Waarmee wij lezers helpen om met gemak te lezen. En waardoor zij informatie beter tot zich kunnen nemen. Of snel kunnen vinden wat ze zoeken. Denk bijvoorbeeld aan studieboeken, handboeken, kookboeken of catalogi.

jaar creatie

boeken

uitgevers

Voor welke soort boeken?

Voor een boek om van te watertanden. Of waarmee het 100-jarig bestaan van een bedrijf of instituut wordt gevierd. Of waar landschappen in staan om mee weg te dromen. Niet voor romans zonder foto’s. Want we willen visueel inspireren. Dat zit nu eenmaal in ons bloed.

✓ Handboek
✓ Kookboek
✓ Studieboek
✓ Reisgids
✓ Catalogus
✓ Routeboek
✓ Jubileumboek

Boeken, boeken en nog meer boeken

Goede recensies

“Al zo’n 25 jaar werkt Redaktiebureau Wim de Bruijn met Studio Evers. Er zijn tientallen prachtige en vooral succesvolle boeken gelayout. En dat al die jaren in een perfecte samenwerking, zonder enig probleem. Van harte aanbevolen voor een vernieuwende vormgeving.”

Wim de Bruijn, oprichter en redacteur @ Spiegel der Zeilvaart

“Ons jubileum magazine is mede door jullie een groot succes geworden. Studio Evers doet meer dan vormgeven alleen, Studio Evers denkt mee. Op naar een volgend jubileum!”

Suzan Groeneveld, web content & SEO specialist @ Shiptron

“Met de hulp van Studio Evers en hun kennis van boeken ontwerpen is het gelukt om het complexe Handboek Varen op de Waddenzee tot een groot succes te maken. Duizenden Wadvaarders lezen en gebruiken het boek met veel plezier.”

Marianne van der Linden, schrijfster Handboek Varen op de Waddenzee @ ScheepsWijs

“Ik ben nog steeds onder de indruk van de wijze waarop Studio Evers complexe projecten tot een goed einde brengt. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

Marius van Campen, uitgever @ Hollandia/Gottmer Uitgeversgroep

“Melanie is a friendly and fast designer, who is pleasant to work with.
She works according the contract and prices as agreed on and makes no problem of working besides office hours. I would absolutely recommend her.”

Jan Vollemans, logistiek manager @ Delphi Fondsen- en Ledenwerving

“Wij richten ons sinds jaar en dag tot Studio Evers Haarlem. Dit centrum van creativiteit vertaalt onze wensen in een altijd welsprekende vormgeving. En meer nog: het wederzijds inspirerende overleg met Studio Evers leidt tot een unieke herkenbaarheid en een absolute meerwaarde van het product.”

Hans Beukema, redactiebureau & uitgeverij @ MARITEXT vof, Delfzijl

Vraag een offerte aan

Bellen kan altijd: 023 5316762.

Optin nieuwsbrief van Studio Evers

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!