Over ontwerpstudio Evers

Grafisch ontwerpbureau in Haarlem

Wij zijn een team van ontwerp-, communicatie- en internet­specialisten. Wij zijn erop gebrand om ondernemingen stap-voor-stap tot een succes te maken. Ook jouw bedrijf. Want net als jij, vinden wij rendement en groei het belangrijkste.

Daarom richten wij ons niet alleen op fraaie vormgeving. Maar ook op doeltreffend design. Vandaar dat concepten die wij ontwerpen voor 100% zijn gericht op conversie en resultaat. Op klanten lokken én overtuigen. Alles om jouw onderneming nóg sterker te maken. 

Creativiteit en perfect werkende techniek

Wij houden van leren, samenwerken en creëren. Templates vinden we weinig uitdagend en inwisselbare logo’s maken we niet. Wij geloven in de transformerende kracht van design en het vermogen om te activeren, te inspireren en te overtuigen. Van creativiteit worden we blij en van perfect werkende techniek heel gelukkig.

Maak daarom kennis met ons team en zie hoe jouw bedrijfsvisie precies wordt vertaald zoals je het voor ogen hebt. We verlenen full service, zonder dat je er om hoeft te vragen. We zijn een eigenwijze creatieve sparringspartner. Met als doel om jouw bedrijf zichtbaar beter te maken.

Vertel ons meer over je onderneming, visie en doelen. We kijken uit naar een visuele dialoog. Want de mooiste dingen maak je altijd samen.

Melanie Nahar

Art direction & design

Edwin Dijkhuizen

IT & communications

Renske Horn

Illustration & design

Max Kapshtyk

IT specialist

Haal ook meer rendement uit jouw website

• Google SEO onderzoek en website optimalisatie 

• Copywriting en redactie voor zakelijke websites 

• Onderhoudspakket voor website en webshop 

Website en webshop ontwerp voor bedrijven en winkels

KLIK VOOR MEER

KLIK VOOR MEER

KLIK VOOR MEER

KLIK VOOR MEER

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?

Meer dan je waarschijnlijk in eerste instantie verwacht: SEO onderzoek, webhosting, e-commerce en webshop-inrichting. Het is niet het eerste waar je aan denkt, als het om een grafisch ontwerpbureau gaat.

Maar zoals we eerder al vertelden: we doen alles om van ondernemingen een succes te maken. Ook van jouw onderneming. Dus, haal meer rendement uit je communicatie-budget. Zet ons aan het werk en ontdek ook hoe fijn het is om een opdracht uit handen te geven. En precies te krijgen wat je wil.  

Twijfel je nog? Kom langs, dan spreken we alles samen nog eens goed door. Dan weet je zeker dat je niets belangrijks over het hoofd ziet. Wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw onderneming en investeren graag in een langdurige samenwerking.

Recente opdrachtgevers

• Wageningen UR • Meewind • Fruytier Lawyers in Business • RMB Field Marketing • 4BIS Telecom • CDA Haarlem • Gottmer/Hollandia • Spiegel der Zeilvaart • EU Wijzer • NKWK  • EmpowHR • Oosterbaan Organisatie Advies • Waanders Juridisch Advies • Hollandse Huisjes • BigSellers.nl • Cronjé noten en lekkernijen • Duinpaviljoen de  Uitkijk • Young MKB Haarlem

Al méér dan 409 bedrijven kiezen voor ontwerp­studio Evers

“Melanie is a friendly and fast designer, who is pleasant to work with. She works according the contract and prices as agreed on and makes no problem of working besides office hours. I would absolutely recommend her.”

Jan Vollemans, logistiek manager @ Delphi Fondsen- en Ledenwerving

“Al jaren verzorgt ontwerp­studio Evers het ontwerp van al ons drukwerk. Stijlupdates in de website worden door ontwerp­studio Evers moeiteloos doorvertaald in de nieuwe versie van onze huisstijl.”

Marijn Pronk, marketing & communicatie @ Meewind

“Al zo’n 25 jaar werkt Redaktiebureau Wim de Bruijn met ontwerp­studio Evers. Er zijn tientallen prachtige en vooral succesvolle boeken gelayout. En dat al die jaren in een perfecte samenwerking, zonder enig probleem. Van harte aanbevolen voor een vernieuwende vormgeving.”

Wim de Bruijn, oprichter en redacteur @ Spiegel der Zeilvaart

“Ik ben nog steeds onder de indruk van de wijze waarop ontwerp­studio Evers complexe projecten tot een goed einde brengt. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

Marius van Campen, uitgever @ Hollandia/Gottmer Uitgeversgroep

“Melanie is a highly pro-active and creative professional. It has been, and still is, a great pleasure working with her. She delivers outstanding work, high quality and always on time.”

Marco van Hees, manager international distribution @ Corus

“Ontwerp­studio Evers verdiept zich echt in de organisatie en luistert naar hetgeen wat juist niet gezegd wordt. Telkens komt er weer een verrassend en vooral creatief voorstel met een heldere en duidelijke motivatie.”

Raoul Schoenmakers, director @ RMB Field Marketing

“Ontwerp­studio Evers streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en dat is te zien. Volgens mij gaan ze nooit naar huis voordat het werk af is. Kortom, als je snel moet schakelen in je markt, en als je structuur en kwaliteit zoekt, ben je bij ontwerp­studio Evers aan het juiste adres!”

Melissa Oosterbroek, bestuurslid Young MKB Haarlem & entrepreneur

“De laatste jaren met ontwerp­studio Evers gewerkt voor verschillende projecten en bedrijven; huisstijl, drukwerk, website artwork etc. Professioneel, flexibel, snel en altijd net met de juiste input voor het beste resultaat! Erg blij met deze samenwerking.”

Patrick Roy, director @ PR Lifestyle Management

“Ons jubileum magazine is mede door jullie een groot succes geworden. Ontwerp­studio Evers doet meer dan vormgeven alleen, ontwerp­studio Evers denkt mee. Op naar een volgend jubileum!”

Suzan Groeneveld, web content & SEO specialist @ Shiptron

“Melanie is een professional in haar vakgebied. Ik heb met haar gewerkt voor een groot, complex project en kleinere opdrachten. Ze kent de kunst van het meedenken zonder haar creativiteit te verliezen. Ze is betrouwbaar en levert uitstekend werk af. Het is prettig werken met Melanie en ik beveel haar zeker aan.”

Monique van Gevelt, director of sales & marketing @ Hotel die Port van Cleve

“Het leukste vind ik dat jullie overal voor openstaan. Of het nu een groot langlopend project is of een kleine. Jullie nemen de tijd om te luisteren en ik was erg verrast door de heldere en innovatieve oplossingen. De volgende keer kies ik zeker weer voor ontwerp­studio Evers.”

Ruben Gloerich, burgermeester @ Rubens Burger

“Wij richten ons sinds jaar en dag tot ontwerp­studio Evers in Haarlem. Dit centrum van creativiteit vertaalt onze wensen in een altijd welsprekende vormgeving. En meer nog: het wederzijds inspirerende overleg met ontwerp­studio Evers leidt tot een unieke herkenbaarheid en een absolute meerwaarde van het product.”

Hans Beukema, redactiebureau & uitgeverij @ MARITEXT vof, Delfzijl

Studio Evers Haarlem BV

Wil je een idee bespreken?

Stuur een e-mail
Bel ons voor een afspraak: 023 531 6762

Kom langs voor een kop koffie

Optin nieuwsbrief van Studio Evers

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!