Beeld van een ouderwetse website op een moderne laptop

Je ziet ze elke dag: ouderwetse websites die in jaren niet meer zijn bijgewerkt. Eén blik is genoeg om zo’n “oudje” af te keuren en snel verder te zoeken. Maar zodra het om je eigen website gaat, zie je het niet. Misschien ben je in ontkenning of waarschijnlijk ben je te druk. Toch loont het wel degelijk om eens objectief naar je eigen website te kijken.

Wees eerlijk

Ooit was simpelweg het hebben van een website genoeg. Een mooi online visitekaartje en klaar… maar die tijd is helaas voorbij. Nu moet je website niet alleen responsive zijn, maar ook supersnel en visueel aantrekkelijk. Want wees eerlijk: een website die er overzichtelijk uitziet en optimaal werkt verkoopt nou eenmaal meer producten.

Een website moet verkopen

Een aantrekkelijke website loodst je bezoeker op een logische manier door de website heen. Als bezoekers op je website terechtkomen, willen ze direct zien waarop ze moeten klikken. Anders zijn ze zo weer weg. Internetgebruikers zijn ontzettend ongeduldig: als ze niet direct vinden wat ze zoeken, vertrekken ze weer. En meestal in de richting de concurrent…

Vandaar dat het zeker de moeite loont om af-en-toe te checken of je website nog up-to-date is. Of hij nog meekan met de snelheid van het internet. En of je er genoeg rendement uithaalt. Laat dus een professional meekijken en doe de WebsiteCheck!

De websites die wij bouwen zijn 100% gericht op verkoop en conversie. Wij geloven dat een website meer moet zijn dan een paar leuke plaatjes: een website moet producten verkopen. En onze strategische programmeurs begrijpen dit als geen ander. Laat dus geen omzet liggen en:

Optin nieuwsbrief van Studio Evers

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

Share This