WEBSITE ONTWERP HAARLEM

Een professionele website laten maken

Krijg je de kriebels van het idee om zelf je nieuwe website te bouwen of te moeten onder­houden? Raak je overweldigd  van het werken met al dat HTML-gedoe?

 Het liefst wil je   een professionele website laten maken, die altijd voor je werkt en waar je zelf geen omkijken naar hebt. En waarmee jouw bedrijf of product goed gevonden wordt. Daar is een goed uitgedacht plan en functioneel ontwerp voor nodig. Daarom zoek je een website bouwer die naar je luistert, die met je meedenkt en je het moeilijke werk uit handen neemt. 

Dan wil je ons. Studio Evers, een webdesign bureau in Haarlem. Wij zijn vrouwen die websites bouwen. We leveren een web-totaal­oplossing voor onze klanten. Want onze ervaring is dat ondernemers zich vaak niet realiseren welke technische mogelijkheden er allemaal zijn en wat ze nodig hebben.   Dat komt pas naar voren in een goed gesprek. Pas daarna gaan wij een unieke website ontwerpen. Met onze specialistische kennis denken wij met je mee en  samen komen we tot de meest geschikte oplossing.  Met een realistische aanpak brengen we jouw website   hoger in  Google zoeklijsten. 

Ons kantoor is gevestigd in een oud industrieel pakhuis in de Haarlemse binnenstad. Hier voel je je als klant direct op je gemak. En precies dat gevoel creëren wij ook voor jouw klanten online. Want website­bezoekers die op hun gemak zijn, nemen sneller de stap tot bestellen. Dat geeft je een bedrijfs­­website of webshop die écht voor jou werkt. Dus neem die stap en laat ons ook jouw website maken!

“Met een goede zakelijke website op maat en slimme SEO optimalisatie verdien je heel snel je investering terug.”

Renske Horn

Ontwerp & Illustratie

JE KUNT ONS DIRECT BELLEN OP 023‑5316762

Responsive websites op maat 

Bij ons dus geen bla-bla verhalen en compleet onhaalbare beloftes over gigantische websitegroei met standaard WordPress templates. Wij maken websites op maat. Perfect passend bij de uitstraling van jouw bedrijf of winkel. Je kunt bij ons een WordPress website laten maken die responsive is. En je bent er zeker van dat we  je  website mobiel vriendelijk maken. Deze sluit perfect aan bij de uitstraling van jouw bedrijf. En daarnaast zorgen wij voor website onderhoud. Hier worden top-concepten bedacht. En verwezenlijkt. Dat hebben we keer op keer bewezen.

Wij ontwerpen websites waarmee je jouw droombedrijf online organisch laat groeien. En omdat wij geloven in de kracht van goed doordachte en mooie webdesigns, zal deze ook precies passen bij de aard en het hart van jouw onderneming. Dus bel ons gewoon even: 023‑5316762.

JE KUNT EEN UNIEKE ZAKELIJKE WEBSITE LATEN MAKEN MET WORDPRESS

Met 4 stappen krijg je al een hoger scorende website in Google

1. Hou  mensen zo lang mogelijk op je website. Hoe langer mensen op je site of webshop blijven, hoe hoger  je Google ranking. Zorg dat je website helder en overzichtelijk is. Dat duidelijk is wat je een websitebezoeker te bieden hebt. Hoe meer relevante informatie je laat zien; hoe langer de bezoeker op je website blijft. Simpel gezegd, een websitebezoeker moet zich thuis voelen op je site. Als zij het naar hun zin hebben, dan blijven ze. En gaat jouw Google ranking omhoog.

2. Hou je bouncerate laag.  Dan gaat je Google ranking omhoog. Als een website­bezoeker  twijfelt over waar hij terecht is gekomen, klikt hij de site vaak direct weer weg.   Ga maar na,  je doet dat zelf ook.  Voor veel mensen is het al automatisme. Bijvoorbeeld als het openingsbeeld niet goed gekozen is, dan snapt de bezoeker niet wat hij komt doen. En als veel mensen je website wegklikken, dan gaat je Google ranking omlaag. Hou je bouncerate   dus laag, dan gaat je Google ranking omhoog.

3. Maak een website met meerdere pagina’s. Waarom een website met meerdere pagina’s beter scoort dan een one-pager? One-pagers zijn vaak goedkope websites die bestaan uit 1 lange pagina. Door middel van anchor links wordt de bezoeker dan over zo’n pagina geleid. Behalve goedkoop en makkelijk om te maken, heb je er als bedrijf weinig aan. Sowieso omdat Google een one-pager slecht indexeert, maar ook omdat je Google ranking pas echt omhoog gaat als je bezoek naar verschillende pagina’s doorklikt. Zorg dus dat je website uit meerdere pagina’s bestaat. Hoe meer pagina’s een bezoeker aanklikt, hoe hoger jouw Google ranking.  

4. Bied kwaliteit. Wees bedacht wanneer een website bouwer zegt dat hij de trucs kent om hoger in Google te komen. Behalve dat Google deze trucs ook kent, zijn er geen shortcuts op weg naar een hoge Google ranking. En als ze er al zijn, dan werken ze vaak maar kort. Wat wel altijd werkt? Kwaliteit bieden. Ook Google wil zo goed mogelijk voldoen aan de vraag van haar klant. En gebruikers de beste ervaring bieden. Vandaar dat Google de meest relevante websites altijd bovenaan zet. Dus wanneer jouw website op alle punten van ontwerp,  structuur, content, techniek en gebruikers­ervaring hoog scoort, dan kom je automatisch hoog in Google.

Een nieuwe website van hoge kwaliteit

De snelste manier om een kwalitatief goede  en succesvolle zakelijke website te bemachtigen, is door ons aan het werk te zetten. Dus twijfel niet, neem contact op via 023‑5316762. Of kom langs, dan spreken we alles  rustig door. Zo weet je zeker dat je niets belangrijks over het hoofd ziet. En we hebben lekkere koffie en thee.

Bekijk website live

Bel Studio Evers Haarlem voor een website op maat

Wil je weten waarom een website op maat jouw bedrijf meer klanten oplevert? Of wil je weten waarom je website regelmatig website-onderhoud of goede SEO optimalisatie nodig heeft? Webdesign bureau Evers helpt je graag verder.

Bel ons of stuur een mail

Optin nieuwsbrief van Studio Evers

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!