Offerte & support

Vraag hier simpel en snel een offerte aan

Studio Evers is hét bureau dat al jouw ideeën tot uiting brengt. Als jij een logo, corporate huisstijl, een brochure voor je zakelijke contacten, webshop of website wil laten ontwikkelen, vul dan het onderstaande formulier in en wij helpen je – met ons team van zeer gespecialiseerde ontwerpers en ontwikkelaars – aan een perfect passende oplossing. Dus wacht niet, vraag hieronder je offerte aan.

Logo en corporate huisstijl

Website en webshop design

IT oplossingen en SEO

Brochures, flyers en boeken

Ga voor het bureau met allround kennis op het gebied van:

  1. Corporate design
  2. Retail en consument
  3. Website en webshop
  4. Uitgaven en producties

Daarnaast zul je blij worden van het strakke design en de oplettende service die wij inzetten voor al onze klanten; groot en klein.

Je kunt ons altijd bellen: 023 5316762

Vraag een offerte aan

399 bedrijven gingen al voor

“Al jaren verzorgt Studio Evers het ontwerp van al ons drukwerk. Stijlupdates in de website worden door Studio Evers moeiteloos doorvertaald in de nieuwe versie van onze huisstijl.”

Marijn Pronk, marketing & communicatie @ Meewind

“Het leukste vind ik dat jullie overal voor openstaan. Of het nu een groot langlopend project is of een kleine. Jullie nemen de tijd om te luisteren en ik was erg verrast door de heldere en innovatieve oplossingen. De volgende keer kies ik zeker weer voor Studio Evers.”

Ruben Gloerich, burgermeester @ Rubens Burger

“Ik ben nog steeds onder de indruk van de wijze waarop Studio Evers complexe projecten tot een goed einde brengt. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

Marius van Campen, uitgever @ Hollandia/Gottmer Uitgeversgroep

“Melanie is a highly pro-active and creative professional. It has been, and still is, a great pleasure working with her. She delivers outstanding work, high quality and always on time.”

Marco van Hees, manager international distribution @ Corus

“De laatste jaren met Studio Evers gewerkt voor verschillende projecten en bedrijven; huisstijl, drukwerk, website artwork etc. Professioneel, flexibel, snel en altijd net met de juiste input voor het beste resultaat! Erg blij met deze samenwerking.”

Patrick Roy, director @ PR Lifestyle Management

“Studio Evers streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en dat is te zien. Volgens mij gaan ze nooit naar huis voordat het werk af is. Kortom, als je snel moet schakelen in je markt, en als je structuur en kwaliteit zoekt, ben je bij Studio Evers aan het juiste adres!”

Melissa Oosterbroek, bestuurslid Young MKB Haarlem & entrepreneur

“Melanie is a friendly and fast designer, who is pleasant to work with. She works according the contract and prices as agreed on and makes no problem of working besides office hours. I would absolutely recommend her.”

Jan Vollemans, logistiek manager @ Delphi Fondsen- en Ledenwerving

“Al zo’n 25 jaar werkt Redaktiebureau Wim de Bruijn met Studio Evers. Er zijn tientallen prachtige en vooral succesvolle boeken gelayout. En dat al die jaren in een perfecte samenwerking, zonder enig probleem. Van harte aanbevolen voor een vernieuwende vormgeving.”

Wim de Bruijn, oprichter en redacteur @ Spiegel der Zeilvaart

“Studio Evers verdiept zich echt in de organisatie en luistert naar hetgeen wat juist niet gezegd wordt. Telkens komt er weer een verrassend en vooral creatief voorstel met een heldere en duidelijke motivatie.”

Raoul Schoenmakers, director @ RMB Field Marketing

“Ons jubileum magazine is mede door jullie een groot succes geworden. Studio Evers doet meer dan vormgeven alleen, Studio Evers denkt mee. Op naar een volgend jubileum!”

Suzan Groeneveld, web content & SEO specialist @ Shiptron

“Melanie is een professional in haar vakgebied. Ik heb met haar gewerkt voor een groot, complex project en kleinere opdrachten. Ze kent de kunst van het meedenken zonder haar creativiteit te verliezen. Ze is betrouwbaar en levert uitstekend werk af. Het is prettig werken met Melanie en ik beveel haar zeker aan.”

Monique van Gevelt, director of sales & marketing @ Hotel die Port van Cleve

“Wij richten ons sinds jaar en dag tot Studio Evers Haarlem. Dit centrum van creativiteit vertaalt onze wensen in een altijd welsprekende vormgeving. En meer nog: het wederzijds inspirerende overleg met Studio Evers leidt tot een unieke herkenbaarheid en een absolute meerwaarde van het product.”

Hans Beukema, redactiebureau & uitgeverij @ MARITEXT vof, Delfzijl

blije klanten

designs

jaar creatief

Optin nieuwsbrief van Studio Evers

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!