Laptop geschikt voor website onderhoud en website check

Ooit had je aan één simpele webpagina al genoeg. Een mooi online visitekaartje en klaar! Maar wat blijkt: die tijd is voorbij. Nu moet je een responsive website hebben, die ook nog eens supersnel en visueel aantrekkelijk is. Want zo’n website wordt hoger gewaardeerd door Google, sneller gevonden en verkoopt daarom meer producten. De vraag is alleen: heb jij nog zo’n website?

Geen tijd om je website te checken

Jij denkt natuurlijk van wel. Een aantal jaren geleden heb je flink geïnvesteerd in een heel nieuw website ontwerp. Een groot succes. Zelfs nu zijn je klanten enthousiast over je aanbod en met de online verkoop gaat het lekker. Maar waarschijnlijk heb je door de drukte nooit echt meer naar je website omgekeken. Je hebt gewoon geen tijd gehad.

Laat je website onderhouden

Dan is het zeker de moeite waard om een webdesign bureau of SEO specialist je oude website te laten onderhouden:

  • Ze zullen je website controleren op betrouwbaarheid, veiligheid en goede SEO bijvoorbeeld.
  • Ze voegen –als je zelf echt geen tijd hebt– nieuwe producten of relevante informatie voor je toe, om zo je online vindbaarheid te vergroten en verkoop te verhogen.
  • Ze kunnen artikelen op je oude website vervangen door nieuwe met betere keywords of zinsnedes waar op het internet naar wordt gezocht.
  • Ze maken de verouderde artikelen op je website weer helemaal van deze tijd.

Zie het maar als website-fitness.
Je webbouwer houdt je website in beweging, rendabel en gezond.

Goede functionaliteit = meer klanten

Ook denkt een webdesigner aan gebruiksvriendelijkheid en goede functionaliteit voor je bezoekers. Een gebruiksvriendelijke website navigeert bezoekers op een logische manier door je webpagina’s heen. Als ze op je website terechtkomen, moet direct duidelijk zijn waar ze op kunnen klikken. Internetgebruikers zijn namelijk ontzettend ongeduldig: als ze niet direct vinden wat ze zoeken, gaan ze zo weer weg. En dat wil je natuurlijk voorkomen…

Niet zeker of website onderhoud nodig is?

Laat dan onze website specialisten met je meekijken en begin met de website check. Wij controleren of je website nog up-to-date is of juist onderhoud nodig heeft. Of deze nog mee kan met de snelheid van het internet. En of jij er genoeg rendement uithaalt.

Want: je website moet producten verkopen. En onze webdesigners begrijpen dit als geen ander. De websites die wij bouwen zijn 100% gericht op verkoop en conversie. Laat dus geen omzet liggen en bel met Studio Evers Haarlem BV.

Wil jij een website die verkoopt? Laat je website onderhouden.
Bel voor de website check: 023-5316762.

Optin nieuwsbrief van Studio Evers

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

Share This