Sta je sinds kort ingeschreven bij de KvK? Kun je niet wachten om uit de startblokken te schieten? Met dit Young MKB startpakket pak je direct een voorsprong op al je concurrenten. Dit professionele huisstijl-pakket is samengesteld in nauw overleg met Young MKB Haarlem. Want ook jouw bedrijf verdient een goede start!

Een pakket gemaakt door professionals

Wij helpen je om vanuit het juiste perspectief naar je nieuwe bedrijf te kijken, zodat jij ontdekt welke boodschap echt relevant is. En wat jouw visie het beste verwoordt. Dat vertalen we naar een passende huisstijl die later kan uitgroeien tot een complete corporate identity.

Wij werken voor:
⇢ bedrijven in dienstverlening (B2B)
⇢ bedrijven in retail (B2C)
⇢ horeca
⇢ uitgevers

Wij zorgen met name voor consistentie in huisstijlen (corporate identity), werken aan uitbreiding van naamsbekendheid of bedenken concepten die omzetverhogend zijn.

Dus: ga jij ook voor een huisstijl ontworpen door professionals? Pak dit Startpakket!

Let op: dit Startpakket heeft een vaste prijs. Je kunt dit pakket wel uitbreiden met bijvoorbeeld een responsive website en/of SEO-optimalisatie, hosting, copywriting en nog veel meer. Je zal zien dat in overleg zo’n beetje alles mogelijk is. Geef jouw wensen aan en wij komen met een goed voorstel.

Beeld van computer met leeg winkelpand erop

Jouw eigen Young MKB Startpakket bestaat uit:

  • Brainstorm sessie
  • Uniek logo ontwerp
  • Ontwerp digitale template voor brief en factuur
  • Ontwerp visitekaartjes + drukwerk 500 stuks
  • Ontwerp voor profiel + headers tbv social media
  • Ontwerp voor 1 roll up presentatie-banner
  • Gedrukte roll up presentatie-banner

*De prijs van € 695,- ex btw geldt alleen voor leden van Young MKB Haarlem die maximaal een jaar staan ingeschreven bij de KvK.

Optin nieuwsbrief van Studio Evers

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

Share This