Beeld van huisstijl en branding en concept voor klant

Eindelijk een eigen bedrijf. Je zet snel een logo in elkaar, plaatst een gratis template online en laat visitekaartjes drukken. Zo… en dan nu gaan met die banaan. Al snel stromen de orders binnen, dus heb je ook orderformulieren en factuurpapier nodig.

Je bedrijf groeit en groeit. En voor je het doorhebt groeit ook de behoefte aan folders, brochures, posters, autobelettering en andere aankleding. Alleen leg al je verschillende reclame uitingen nou eens naast elkaar. En kijk dan nog eens goed. Dan zie je al snel dat alles in een andere stijl is opgemaakt. En hoe krijg je dat nou weer goed? 

Helemaal opnieuw beginnen!

Tenminste, dat zullen veel ontwerpbureau’s je vertellen. Volledig de bezem er doorheen en alles fris en nieuw. Want niks is makkelijker dan andermans werk bekritiseren. Er is altijd van alles aan te merken op… juist… andermans werk.

Wij vinden dat te makkelijk. En werken dus precies andersom. Voor ons wordt het pas interessant als je vraagt om eerst nog eens goed naar het oude werk te kijken. Wij worden graag uitgedaagd om te zoeken naar de doelstelling waardoor dit ontwerp destijds is ontstaan. We doen niets liever dan oud werk evalueren, mooier maken en verbeteren. Want daar wordt een merk pas echt sterker van.

“Helemaal opnieuw beginnen” is dus vaak niet de beste optie. En daarom kijken wij altijd verder…

Constant blijven

We zijn gespecialiseerd in het herstel van huisstijlen. Wij brengen alle elementen terug naar 1 sterke herkenbare lijn, want een betrouwbaar bedrijfsimago creëer je door consistentie. Geen logootje hier en een foldertje daar, maar een goed doordacht visueel plan voor je website, social media en alle overige grafische uitingen

Laat ons jouw huisstijl zien en wij beoordelen of het de moeite loont om je oude huisstijl nieuw leven in te blazen. En mocht het tóch voordeliger zijn om opnieuw te beginnen, dan zeggen we dat ook. Wacht dus niet:

Optin nieuwsbrief van Studio Evers

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

Share This