Beeld van infographics en iconen

“Een briljant idee heeft geen opsmuk nodig.” Maar dat is natuurlijk niet waar. Lang niet iedere investeerder ziet meteen de potentie van jouw idee. Ze moeten overtuigd worden. Maar dat lukt niet met een dia en daarop saaie bullitpoints. Als jij dat geld wilt binnenhalen is het echt geen schande om door een professional een indrukwekkende presentatie te laten maken. Het is gewoon een slimme investering.

Het Startup presentatiepakket

Dus speciaal voor alle startups die nog ‘funding’ bij investeerders moeten lospeuteren heeft ontwerp­studio Evers in Haarlem een heel praktisch presentatiepakket samengesteld. Zodat jij op die belangrijke dag meteen een goede indruk achterlaat.

✓ Ontwerp slide-deck presentatie, om de perfecte presentatie te beamen.
✓ A4 one-page informatie-flyer, als naslag voor alle geïnteresseerden.
✓ 1 roll-up banner, zodat je snel terug te vinden bent in grote netwerkruimten.
✓ 500 gedrukte visitekaartjes, om tijdens te borrel uit te delen.

Heb je al enthousiaste investeerders?

Dan is de volgende stap: betalende klanten. 9 van de 10 startups halen het einde niet. Niet omdat hun idee niet goed is, maar omdat ze geen klanten krijgen. Meestal heb je maar een paar seconden om jezelf te bewijzen. In die korte tijd bepaalt de ander zijn mening. Vindt hij je vriendelijk, geïnteresseerd of professioneel? Niet iedereen realiseert zich dat klanten op dezelfde manier over bedrijven oordelen.

Klanten bepalen super snel of ze te maken hebben met een betrouwbaar bedrijf. En in deze snelle digitale wereld wil je absoluut betrouwbaar overkomen. Immers, met miljarden websites kan iedereen razendsnel vergelijken en oordelen. Het is niet voor niks dat review-websites als paddenstoelen uit de grond schieten.

Optin nieuwsbrief van Studio Evers

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

Share This