Beeld van goed te bewandelen pad voor website maar geen bezoekers

Gedurende de dag zien we tientallen websites; bewegende, complexe, en ook ontzettend mooie prijswinnende websites. Maar helaas, juist met dit soort kunststukjes hebben websitebezoekers vaak moeite. Ze zien prachtige filmpjes en foto’s, maar kunnen niet achterhalen wat het bedrijf precies doet. Laat staan dat ze begrijpen waar ze kunnen bestellen, inschrijven of doneren.

Dan liever een goedkope simpele website?

Nope! Een goedkope website of website met weinig tekst zijn zeker niet beter. Want ook deze websites zijn totaal niet gericht op verkoop. Tegenwoordig kun je voor minder dan 500 euro al een website laten maken. Alleen aanbieders die dit doen, zijn geen ontwerpers, geen marketeers, geen verkopers, maar programmeurs. Ze maken aan de lopende band websites die er op het oog fraai uitzien. Maar ze dragen totaal niet bij aan jouw zakelijke doelstellingen of houden rekening met het gebruikersgemak voor jouw publiek.

Follow the Yellow Brick Road

Wanneer bezoekers terechtkomen op jouw website, willen ze direct kunnen zien welk pad ze moeten bewandelen, anders zijn ze zo weer weg. Internetgebruikers zijn nou eenmaal ongeduldige types. Als ze niet direct begrijpen wat ze moeten doen, zullen ze teleurgesteld vertrekken. En 9 van de 10 keer richting concurrent.

Een resultaatgerichte website heeft een eigen Yellow Brick Road: een pad dat de bezoeker met gemak door de website heen loodst. Vanaf het moment dat hij aankomt op jouw website, totdat hij een bestelling plaatst en weer tevreden achterover leunt.

Wij creëren resultaat

Zo’n ‘Yellow Brick Road’ ontstaat niet vanzelf, die creëer je. Wij ontwerpen websites die 100% gericht zijn op verkoop en conversie. Hiervoor werken we samen met programmeurs die begrijpen dat een website meer is dan een paar bewegende plaatjes: een website moet verkopen en bezoekers naar zich toe trekken.

Heb je net geïnvesteerd in een dure website en wil je daar eigenlijk geen afscheid van nemen? Dat maakt niet uit, met creatieve oplossingen maken wij van jouw website alsnog een belachelijk succes.

Optin nieuwsbrief van Studio Evers

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

Share This